Jouw B2B online marketing bureau

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw B2B online marketing inspanningen naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Wij zijn er om je te helpen bij het realiseren van je zakelijke doelen en het vergroten van je online aanwezigheid. Met onze op maat gemaakte strategieën, creativiteit, resultaatgerichte aanpak en diepgaande kennis van de B2B-sector en online marketing helpen we je groeien. Alles in co-creatie en voor een vast bedrag per maand. Ook maken we alle resultaten inzichtelijk via een online dashboard en rapportages.

Online Marketing calculator
Bereken je Online Marketing Rendement Bereken wat jouw geïnvesteerde marketing euro op zou moeten leveren! Bereken het nu!

Waarom online marketing ook in de B2B-sector onmisbaar is

B2B online marketing is essentieel omdat traditionele verkoopmethoden, zoals adverteren in magazines en sales belletjes, niet meer zo effectief zijn. Tegenwoordig struint bijna iedereen het internet af op zoek naar informatie en opties. En een zakelijke klant is immers ook gewoon een consument. Met online marketing middelen als SEO, SEA, contentmarketing, social media advertising en e-mailmarketing kun je jouw doelgroep effectiever bereiken.

Met Pixelfarm behaal je jouw doelen

Of je nu op zoek bent naar leadgeneratie, merkbekendheid of het vergroten van je conversieratio, bij ons zit je goed. Als professioneel B2B online marketing bureau hebben we de kennis en expertise om jouw bedrijf te laten groeien. We zetten onder meer zoekmachinemarketing en social media marketing in om ervoor te zorgen dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt en impact maakt. Uiteraard onderbouwd met een doordachte online strategie. We kunnen je ook helpen met rebranding en een nieuwe website, zodat je een sterk fundament hebt voor meer online groei.

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand

Bespaar tijd en moeite door je complete B2B online marketing uit te besteden voor een vast bedrag per maand. Geen vervelende verrassingen meer, want je weet precies waar je aan toe bent. Nu vraag je je waarschijnlijk af: hoeveel kost dit? Dat is afhankelijk van de doelstellingen en de inspanningen die wij moeten doen om deze resultaten te bereiken. Een onderdeel uitbesteden kan al vanaf een paar honderd euro per maand, alles uitbesteden kan al vanaf € 600,- per maand. Profiteer van onze expertise, terwijl je de focus behoudt op je kernactiviteiten.

Online marketing ondersteuning:

Groeiplan aanvragen

samenwerking teamDe samenwerking

Een succesvolle samenwerking heeft twee ingrediënten: het resultaat en de relatie. Dat laatste is ontzettend belangrijk voor ons. Wij zijn fanatieke teamspelers en werken het liefst samen met mensen die dezelfde waarden hebben als wij: eerlijkheid, positiviteit, transparantie en proactief. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken!

 

De weg naar succes

1 Analyse

De eerste stap in de aanpak van B2B online marketing is het uitvoeren van een grondige analyse. We duiken in jouw digitale data, doelgroep(en) en zoekwoordposities. Ook bekijken we wat de concurrentie doet en waar kansen liggen.

2 Strategie

Op basis van de analyse bedenken we een slim plan met doelen, target audience en hoe we ons onderscheiden. Daarnaast worden de kanalen en tactieken bepaald die het meest geschikt zijn om de doelstellingen te bereiken. Zoals een combinatie van SEO en SEA en social media marketing.

3 Tools

Binnen korte tijd worden alle online marketing tools ingericht. We ontwikkelen eventueel een nieuwe website of optimaliseren de bestaande en richten GA4 in. Afhankelijk van de gekozen middelen, maken we bijvoorbeeld ook een Google Ads account of content planning.

4 Monitoren & optimaliseren

Het is superbelangrijk om de prestaties van onze marketingactiviteiten in de gaten te houden. Op die manier kunnen we zien of we onze doelen behalen en ontdekken waar we eventueel nog kunnen verbeteren. We maken een handig dashboard, waar je zelf ook gemakkelijk de resultaten kan zien.

Samenwerken met een B2B online marketing bureau? Bel Stephan de Graaf op 085 3036220